Tupla Hungry for Adventure -seikkailuohjelman säännöt

Osallistu Tuplan Hungry for Adventure- seikkailuohjelman rekrytointikampanjaan ja voit päästä elämäsi seikkailuun!

Maailma on täynnä jännittäviä kokemuksia, jotka vain odottavat rohkeaa seikkailijaa. Siksi Tupla lähettää joukon osallistujia avaruusteemaiselle seikkailulle kokemaan elämänsä seikkailun. Tämä seikkailu julkaistaan syksyllä 2018 Sub -tv-kanavalla.

Hae mukaan ohjelmaan kertomalla lyhyesti miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen retkikuntaan. Hakemus sisältää muutaman kysymyksen sekä maksimissaan minuutin pituisen esittelyvideon.

Rekrytointikampanjan säännöt

1. Järjestäjä

Cloetta Suomi Oy (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Rekrytointikampanjaan (jäljempänä myös “kampanja” tai "kilpailu") voivat osallistua kaikki Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Kampanjaan eivät saa osallistua kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä. Osallistumalla kampanjaan osallistujat hyväksyvät kampanjan säännöt ja vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 21.5.–10.6.2018. Hakemus tulee ladata kampanjasivustolle kampanja-ajan puitteissa, viimeistään 10.06.18 klo 23.59 mennessä.

4. Rekrytointikampanjan tehtävänanto

Osallistu kampanjaan täyttämällä hakemus ja lähettämällä esittelyvideo, jossa kerrot miksi juuri sinut pitäisi valita mukaan. Videon maksimipituus on yksi minuutti. Kerää videollesi ääniä, sillä voittajat tullaan valitsemaan eniten ääniä keränneiden videoiden joukosta, pl. mahdollinen villi kortti (kts. kohta 7. Rekrytointikampanjan seikkailijoiden valinta).

5. Kuinka osallistua rekrytointikampanjaan?

Kampanjaan osallistutaan täyttämällä hakulomake ja lähettämällä videohakemus kampanjasivustolla osoitteessa www.tupla.fi

Lataa videosi omalle Youtube tai Vimeo sivullesi (videon on oltava julkinen ja upotettavissa) tai lataamalla se suoraan sivuston kautta.

Kampanjaan ei voi osallistua millään muulla tavalla kuin syöttämällä vaadittavat tiedot kampanjasivustolle ohjeen mukaan.

Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun vain yhdellä hakemuksella.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja vakuuttaa, että hän on luonut toimittamansa videon ja siihen liittyvän materiaalin itse. Osallistuja vakuuttaa, että teos tai sen hyödyntäminen ja käyttäminen kampanjan yhteydessä ei loukkaa lakia, hyvää tapaa, kolmansien oikeuksia, tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet mukaan lukien, kunniaa, yksityisyyttä taikka liikesalaisuutta tai ole muulla tavalla näiden sääntöjen vastaista.

Toimittamalla videon rekrytointikampanjaan luovutat Järjestäjälle oikeuden ilman eri korvausta käyttää toimitettua videota yhdessä osallistujan nimen tai nimimerkin kanssa mediasta riippumatta rekrytointikampanjan ja kampanjan markkinointiviestinnässä rekrytointivaiheen aikana.

Järjestäjällä on yksipuolinen oikeus ilman erillistä ilmoitusta poistaa kampanjaan toimitettu video kampanjasivulta.

7. Rekrytointikampanjan seikkailijoiden valinta

Järjestäjä valitsee maksimissaan 20 osallistujaa 200 eniten ääniä saaneiden hakuvideoiden joukosta, mutta pidättää oikeuden myös ns. villin kortin käyttöön, jolloin mukaan voidaan valita kuka tahansa osallistuja. Lopullinen päätäntävalta valittavista on näin ollen Järjestäjällä, eikä Järjestäjän päätöksistä ole mahdollista valittaa ja Järjestäjä voi käyttää tätä oikeuttaa missä vaiheessa tahansa rekrytointikilpailua, varsinaista myöhempää kampanjaa tai sen tuotannon aikana.

Myöhempi varsinainen kampanja ja sen sisältämä seikkailu tulee tapahtumaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Valittavilla henkilöillä tulee voimassa oleva passi vähintään maaliskuun viimeiseen päivään 2019 asti. Osallistujan tulee olla kelpoinen matkustamaan mm. Pohjois-Amerikkaan (esim. USA, Kanada), Eurooppaan, Venäjälle, Kiinaan ja Afrikkaan.

Valittaville osallistujille tullaan järjestämään lääkärintarkastus, sillä seikkailu vaatii kohtalaista fyysistä kuntoa. Lääkärintarkastuksen läpäiseminen on ehdoton edellytys lopulliselle valinnalle.

Varsinainen myöhempi kampanja (seikkailuohjelma) ja sen tuotanto toteutetaan kahdessa osassa. Ensimmäinen vaihe tapahtuu 28.6.2018. ja toinen vaihe joka sisältää matkustamista ulkomailla 8.8.2018.-20.8.2018. välisenä aikana.

Kohteet, matkustusaikataulut ja näihin liittyvät järjestelyt ja yksityiskohdat käsitellään erikseen kunkin valituksi tulleen osallistujan kanssa henkilökohtaisesti rekrytoinnin päätyttyä. Kunkin henkilön kanssa solmitaan kampanjaan ja sen tuotantoon (seikkailuohjelmaan) liittyvä erillinen sopimus.

Rekrytoiduille osallistujille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti 15.6.2018 mennessä ja jokaisen henkilön on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä ja matkustuskelpoisuutensa.

8. Rekisterin käyttötarkoitus

 

Kampanjan yhteydessä syntyvää osallistujarekisteriä ei käytetä muuhun kuin tähän kampanjaan. Lisätietoja Järjestäjän henkilötietojen käsittelystä löydät osoitteesta: https://www.cloetta.fi/tietosuojaseloste

Lisätietoja Youtuben ja Vimeon toimesta tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä löydät täältä: https://support.google.com/youtube/answer/7671399?hl=fi ja https://vimeo.com/privacy

9. Muut ehdot

Osallistuessaan kampanjaan osallistuja hyväksyy kampanjan säännöt ja on velvoitettu toimimaan niissä olevien ohjeiden mukaan. Nämä säännöt koskevat ainoastaan rekrytointikampanjaa. Seikkailuohjelmaa eli varsinaista kampanjaa ja sen tuotantoa varten solmitaan erillinen sopimus kunkin lopullisesti valitun osallistujan kanssa. Järjestäjä vastaa varsinaisen kampanjan ja sen tuotannon eli seikkailuohjelman järjestelyistä ja kuluista. Rekrytoiduille henkilöille ei makseta rahallista korvausta.

Osallistujat vapauttavat Järjestäjän sekä yhteistyökumppanin vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan.

Järjestäjä ei vastaa kampanjan toteutukseen liittyvistä mahdollisista teknisistä virheistä tai viiveistä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muokata sääntöjä.

10. Lisätietoa kilpailusta

Osoitteesta: www.tupla.fi