Etusivulle

Ohjeet ja säännöt

Osallistu Tuplan Hungry for Adventure- seikkailuohjelman rekrytointikampanjaan ja voit päästä elämäsi seikkailuun!

Maailma on täynnä jännittäviä kokemuksia, jotka vain odottavat rohkeaa seikkailijaa. Siksi Tupla lähettää sinut tai ystäväsi tutkimusmatkalle maailman ääriin kokemaan älyttömimmät seikkailut.

Hae mukaan ohjelmaan tai ilmianna ystäväsi kertomalla lyhyesti miksi juuri sinä tai ystäväsi olisi täydellinen matkakumppani. Voit myös lähettää lyhyen esittelyvideon itsestäsi tai ystävästäsi.

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Cloetta Suomi Oy (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Kampanjaan eivät saa osallistua kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunnat tai heidän perheenjäsenensä. Osallistumalla kampanjaan osallistujat hyväksyvät kampanjan säännöt ja vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 16.2.–5.3.2017. Hakemus tulee ladata kampanjasivustolle kampanja-ajan puitteissa, viimeistään 5.3.2017 klo 23.59 mennessä.

4. Rekrytointikampanjan tehtävänanto

Osallistu kampanjaan täyttämällä hakemus ja lähettämällä vapaaehtoinen esittelyvideo, jossa kerrot miksi juuri sinut tai ystäväsi pitäisi valita mukaa. Videon maksimipituus on 2 minuuttia.

5. Kuinka osallistua rekrytointikampanjaan

Kampanjaan osallistutaan täyttämällä hakulomake ja mahdollinen videohakemus www.tupla.fi kampanjasivustolle.

Lataa videosi omalle Youtube tai Vimeo sivullesi. Videon on oltava julkinen ja upotettavissa.

Kampanjaan ei voi osallistua millään muulla tavalla kuin syöttämällä vaadittavat tiedot kampanjasivustolle ohjeen mukaan.

Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun vain yhdellä hakemuksella.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja vakuuttaa, että hän on luonut toimittamansa videon ja siihen liittyvän materiaalin itse. Osallistuja vakuuttaa, että teos tai sen hyödyntäminen ja käyttäminen kampanjan yhteydessä ei loukkaa lakia, hyvää tapaa, kolmansien oikeuksia, tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet mukaan lukien, kunniaa, yksityisyyttä taikka liikesalaisuutta tai ole muulla tavalla näiden sääntöjen vastaista.

6. Rekrytointikampanjan seikkailijoiden valinta

Seikkailukohteita on kolme kappaletta. Järjestäjä valitsee kolme henkilöä, jotka lähtevät kukin yhteen seikkailukohteeseen. Järjestäjä valitsee mihin kohteeseen kukin henkilö lähetetään. Seikkailukohde, matkustusaikataulu ja näihin liittyvät ja yksityiskohdat käsitellään erikseen kukin henkilön kanssa henkilökohtaisesti rekrytointikampanjan päätyttyä. Kukin henkilön kanssa laaditaan seikkailuohjelmaan liittyen erillinen sopimus.

Rekrytoiduille seikkailijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti 17.3.2017 mennessä ja jokaisen henkilön on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.

7. Rekisterin käyttötarkoitus

Kampanjan yhteydessä syntyvää osallistujarekisteriä ei käytetä muuhun kuin tähän kampanjaan.

8. Muut ehdot

Osallistuessaan kampanjaan osallistuja hyväksyy kampanjan säännöt ja on velvoitettu toimimaan niissä olevien ohjeiden mukaan. Nämä säännöt koskevat ainoastaan rekrytointikampanjaa. Seikkailuohjelmaa varteen laaditaan erillinen sopimus kukin rekrytoidun henkilön kanssa. Järjestäjä vastaa seikkailuohjelman järjestelyistä ja kuluista. Rekrytoiduille henkilöille ei makseta rahallista korvausta.

Osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä yhteistyökumppanin vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan.

Järjestäjä ei vastaa kampanjan toteutukseen liittyvistä mahdollisista teknisistä virheistä tai viiveistä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muokata sääntöjä.

9. Lisätietoa kilpailusta

Osoitteesta: www.tupla.fi

Etusivulle